Etoro Review

eToro
Meld u hier aan bij:www.etoro.com
$1000
Bonusbedrag via onsBONUSVOORWAARDEN: Verschillende bonussen beschikbaar

eToro online broker review

Als (aankomend) belegger heeft u veel verschillende brokers om uit te kiezen. eToro is één van die online brokers die de internationale beleggingsmarkt aan het veroveren is. Maar past het handelsplatform eigenlijk wel bij u? U ontdekt het op Onlinebrokers.nl!

Een wereldwijd netwerk van beleggers

eToro is het eerste mondiale platform voor beleggers. En daar zijn ze trots op. De online broker is actief in 170 verschillende landen, en ook in Nederland zijn er veel beleggers die het platform gebruiken. Bij eToro kunt u gaan handelen in aandelen, grondstoffen, vreemde valuta en indices. Hiermee doet eToro niets onder voor andere online brokers. Bij Onlinebrokers.nl begrijpen we wel waarom eToro wereldwijd zo populair is. Het handelsplatform is namelijk zeer gebruiksvriendelijk. Het maakt dus niet uit wat uw financiële doelen zijn en wat uw stijl van beleggen is. Op het gebruiksvriendelijke platform van eToro kan iedere belegger gemakkelijk de weg vinden.

De website van eToro is groots en internationaal opgezet. En dat is ook meteen één van de nadelen van deze online broker. eToro richt zich op handelaren uit de hele wereld waardoor de Nederlandtalige klanten geen prioriteit hebben. Zo is er geen Nederlandse versie van de website en als u contact wilt met de helpdesk dan moet u toch echt overschakelen op het Engels of Duits.

” eToro: Succes door het volgen van succesvolle beleggers! ” 

Zo leert u beleggen

Het handelsplatform van eToro is bedoeld voor ervaren én voor beginnende beleggers. Speciaal voor die laatste groep is er een breed arsenaal aan educatief materiaal beschikbaar. Op de website staan interactieve cursussen over de verschillende handelsstrategieën, het financieel management en het psychologische aspect van online beleggen. Daarnaast zijn er wekelijkse webinars die u kunt volgen en uiteraard houdt eToro u op de hoogte van al het belangrijke economische nieuws. Op deze manier kunt u zich echt ontwikkelen tot een succesvol belegger.Etoro

Het ingenieuze bonussysteem van eToro

eToro werkt met een zeer ingenieus bonussysteem, waarbij het allemaal draait om uw eerste storting. Dit stortingsbedrag bepaalt de hoogte van de bonus én het type account dat u krijgt toegewezen. De bonussen zijn namelijk meteen gekoppeld aan het standaard, bronzen, zilveren, gouden of premium account. Een storting levert u het volgende op:

  • Een bedrag tussen de $300,- en $999,-: U ontvangt een mooie bonus van $100,- én een bronzen account.
  • Een bedrag tussen de $1.000,- en $2.499,-: De bonus wordt verhoogd naar $300,- én u krijgt een zilveren account.
  • Een bedrag tussen de $2.500,- en $5.000,-: Dit levert u een bonus op van $1000,- en u heeft meteen een gouden account.
  • Een bedrag van $5.000,- of meer: Hier wordt u een individuele bonus aangeboden,-. Daarnaast bent u direct VIP member.

De meeste beginnende beleggers starten voorzichtig. De stortingsbonussen van $100,- en $300,- worden dan ook het vaakst uitgekeerd. Gelukkig kunt u bij eToro altijd blijven groeien. Dus heeft u de smaak van het beleggen te pakken? Dan kunt u in een later stadium alsnog in aanmerking komen voor een upgrade. eToro kijkt hiervoor naar het totale stortingsbedrag van de afgelopen maanden. Als u genoeg heeft gehandeld dan wordt uw account automatisch omgezet naar een luxere variant.

Een handelsaccount op maat

We hadden het hierboven al over de verschillende accounts van eToro. Maar welke voordelen leveren deze handelsaccounts u eigenlijk op? Met een zilveren account ontvangt u de wekelijkse nieuwsbrief met interessante feiten en handige beleggingstips. Daarnaast heeft u gratis toegang tot de chatroom, waar u ervaringen uit kunt wisselen met andere beleggers. Het grote voordeel van de zilveren status is dat u een eigen accountmanager krijgt toegewezen. Zo kunt u altijd terugvallen op de mening van een professional.

Al deze voordelen gelden natuurlijk ook voor het gouden en VIP account. Toch hebben deze accounts nog meer mooie extra’s. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een 10% bonus over de eerste storting van elke maand
  • Extra snelle uitbetaling van uw winst
  • Telefonische toegang tot de beursvloer
  • Privélessen van een professionele beurshandelaar.
  • Een mooie bonus als u een vriend of familielid aanmeldt bij eToro

Houd er wel rekening mee dat u uw accountstatus weer kwijt kunt raken. U moet elke maand dus actief blijven handelen, anders zet eToro u automatisch terug.Etoro

Maak deel uit van de eToro community

Als belegger bent ú degene die de beslissingen neemt. U bepaalt zelf in welke valuta of grondstoffen u wilt investeren, en vervolgens wacht u tot de koersen gunstig genoeg zijn om te kopen of verkopen. Maar soms is het toch wel prettig om ideeën en tips uit te wisselen met andere handelaren. Bij eToro is dat geen probleem. De online broker heeft een grote online community waar iedere belegger terecht kan. U kunt bijvoorbeeld contact leggen via het beleggersforum of via de chatroom. Er is geen andere online broker te vinden die zo’n actieve community heeft. Wat dat betreft is eToro echt uniek.

Deze online community is gecreëerd met een duidelijk doel. eToro is er echt van overtuigd dat beleggers steeds slimmer en efficiënter gaan handelen als ze van elkaar kunnen leren. Deze collectieve wijsheid moet het wereldwijde beleggen uiteindelijk zelfs naar een hoger plan gaan tillen. Het is een mooi streven en eToro heeft hier zelfs een naam voor bedacht: ‘social trading’. Het valt nog te bezien of social trading echt zo’n belangrijke stap is in de beleggingswereld. Maar feit is wel dat u veel kunt leren van de meer ervaren handelaren.

Gratis of toch niet?

De diensten van eToro zijn in principe gratis. Beleggers kunnen kosteloos deel uitmaken van de online community en ook voor de interactieve e-cursussen betaalt u niets. Toch worden deze extra diensten wel degelijk door eToro gecompenseerd. De spreadkosten liggen namelijk net iets hoger dan bij veel andere online brokers. Daar staat wel tegenover dat u eToro geen vaste commissie rekent. U betaalt dus alleen een bedrag als u daadwerkelijk een positie opent.

De hoge spreadkosten houden de meeste beleggers niet tegen. Inmiddels heeft eToro al meer dan 4,5 miljoen actieve gebruikers. En misschien bent u wel de volgende die zijn of haar geluk gaat beproeven op dit wereldwijde handelsplatform.

Etoro

Sociaal beleggen bij broker eToro. Beleggen bij online broker eToro is een unieke & innovatieve ervaring. In het grote beleggingsnetwerk van eToro volgt u succesvolle beleggers en kopieert u vervolgens deze succesvolle beleggingen. Eerst uitproberen? Leer eerst eToro ontdekken met de gratis demo-versie!

www.etoro.com